Промоиталиа со фантастичен подарок за „8-ми март“ – еве што треба да направите

Секоја жена има право да се чувствува прекрасно, самоуверено и силно!

Специјалистичка ординација по естетска медицина и врвна естетска дерматологија и козметологија „Anti Aging Center by Promoitalia“ повторно не изненадува со подарок.

Овој пат тие се одлучија за меѓународниот ден на жената „8-ми март“ да подарат филер за усни и мезотерапија.

Еве што треба да направите: