Промоиталиа со фантастична понуда за месецот на жената

„Anti Aging Center by Promoitalia“ со фантастична понуда за месецот на жената.

Неверојатно намалени цени, а со секој купен третман добивате гратис кислородна терапија.

Се мислите што да подарите за осми март? – Треба да знаете дека во нивниот салон можете да набавите „gift cards“.

Вредноста на картичката е по ваша желба, а лицето на кое ќе биде подарена картичката може да си го одбере својот идеален третман и да искористи една или повеќе услуги во зависност од вредноста на истата.