Промоиталиа со нова априлска промоција

„Anti Aging Center by Promoitalia“, на барање на клиентите, како и поради новонастанатата ситуација, ја повторува мартовската промоција и во месец април.

Како и секогаш, посветени се на убаво обликуваното тело и совршено лице по промотивни цени.