ПРП? Да, затоа што младоста е во вашата крв!

Дали сте знаеле дека вашето тело поседува моќ да го регенерира и лекува ткивото на сите делови од вашата кожа?

Да! Матичните клетки го прават тоа секојдневно во текот на вашиот живот!

Моќниот ПРП третман – подмладување со матични клетки или попознат како третман за подмладување со сопствена крв.

Овој третман за подмладување со матични клетки е револуционерна метода при која се употребува минимална количина од вашата крв за подмладување на кожата.

ПРП може да ви помогне за:

 • намалување на мимичните брчки
 • успорување на процесите на стареење
 • зголемување на тонусот на кожата
 • подобрување на релјефот на кожата
 • отстранување на хиперпигментации
 • лекување на акни
 • намалување на постакни
 • намалување на подочници
 • подобрување на тенот на кожата
 • отстранување на десквамација,сувост и чешање на кожата
 • заздравување на микротрауми
 • зголемување на локалниот имунитет на кожата
 • подмладување на кожата на дланките и интимната регија
 • третирање на стрии
 • лекување на целулит

PRP третманот може да го правите на лицето, вратот, деколтето, гениталната регија и секако на скалпот на главата (за поттикнување на раст на косата).

Во PRP третманот се користи вашата крв, па никако не постои можност за пренесување на болести, алергии или имунолошки реакции.

Вашата кожа препуштете ја само на врвни професионалци, а тоа секако е тимот од првиот специјализиран центар против стареење „Anti Aging Center by Promoitalia“ и искористете ги предновогодишните попусти.

Телефон за консултација или закажување на третман: 02 31 31 31 6.