Прв пилинг специјално наменет за избелување на интимната регија

Anti Aging Center by Promoitalia го претстави Pink Intimate System, односно првиот пилинг наменет за избелување на интимната регија без несакани ефекти.

Се работи за уникатна формула проучена од научниците на Promoitalia Research за избелување и подмладување на кожата на типичен и неинвазивен начин на чувствителните области како гениталиите.

Затемнувањето на кожата се должи на постојаното триење на областите каде се создава мала иритација, а некогаш настапува по бременост.

Третманот е тотално безболен и трае околу 30 минути, а наменет е за жени и мажи.

Веднаш после првиот третман може да се забележи разлика, но се препорачува околу 3-5 третмани за подобар ефект во зависност од тоа колку е темна областа.

Вашиот третман можете да го закажете на телефонскиот број 071 477 774