Први папарацо фотографии од Емина и милијардерот Седетин на аеродром

Познатата српска пејачка Емина Јаховиќ е фатена во папарацо лов со милијардерот Седетин Саран.

Ново печениот пар се фотографирани на аеродромот во Истанбул каде Седетин ја пречекал пејачката, а според фотографиите тие немале ништо против што биле на мета на медиумите.

https://www.youtube.com/watch?v=ql6dU7j-g2c