Растанак: Нова емотивна балада на Саша Матиќ

Познатиот српски пејач Саша Матиќ денеска на публиката и ја претстави својата нова песна „Растанак“.

Како автори се потпишуваат Млаѓан Динкиќ, Ѓуро Бојановиќ и Саша Милошевиќ Маре.

Оваа балада Матиќ ќе ја изведе и во една од епизодите од хит серијата „Ubice mog oca“, додека пак во живо за прв пат ќе биде изведена пред публиката во Хрватска.