Развод е развод, но бизнис е бизнис

Анџелина Џоли и Бред Пит наздравуваат, иако се во очајни односи!

Покрај разводот, парот и понатаму развива свој бизнис со француска винарија и најавува ново вино.

Од 5 март на пазарот пристигнува ново вино розе со назив „Студио“ потпишано од Анџелина и Бред Миравал.