Решете се засекогаш од масните наслаги и целулитот

Anti Aging Center by Promoitalia се тука за да ви помогнат во борбата против масните наслаги и целулит со помош на Celluform.

Дозволете си совршено, витко, обликувано и затегнато тело.

Постојат многубројни тераписки опции за лекување на целулитот, од масажи до липосукција.

Исто, постојат и голем број на фармаколошки препарати за третирање на целулитот, но најчесто без успех.

Еден од најуспешните третмани во овој Центар за лекување на целулитот е липолизата, односно, инјектирање на мезококтел Celluform, кој истовремено ги топи локализираните масни наслаги и го третира целулитот.

Тоа е коктел кој содржи деоксхолична киселина, никотинамид, соја лецитин и амино киселини.

Закажете го Вашиот термин на 02/ 31 31 31 6