Ријана има нова линија женска долна облека

Пејачката Ријана ја промовираше новата линија на женска долна облека „Севиџ икс Фенти“( Savege x Fenty).

За кампањата, покрај себе, поп-ѕвездата ја ангажираше и танчерката, пејачка и модел – Нормани.