Ристе Ристески вечерва влегува во „Задруга 2“

Маестралниот македонски пејач кој го освои целиот регион со својот моќен вокал, харизмата, но и фантастичните настапи во „Ѕвездите на Гранд“, Ристе Ристески вечерва влегува во „Задруга 2“.

Неофицијално, токму со влез во „Задруга 2“, пејачот и официјално ја објавува соработката со розовата телевизија.

Повеќе детали ќе дознаеме нешто по полноќ, за кога е закажано ексклузивното вклучување на Огњен Амиџиќ од „Задруга 2“ на ТВ Пинк.