Само два гласа: Борислав ги напушти Ѕвездите на Гранд!

Борислав Марковски, Македонецот кој Драган Стојковиќ – Босанац го зема под свое со зборовите „Алал ти вера, мајсторе“, од сцената на „Ѕвездите на Гранд“ си замина само со два освоени гласа – недоволно за да го продолжи натпреварувањето.