Се мислите што да подарите за Денот на жената? – Еве неколку предлози…

Без разлика дали една жена го празнува „8-ми март“ или не, таа секако ќе биде среќна и задоволна доколку и подарите мало изненадување.

Еве неколку едноставни, но моќни идеи за подарок:

  • Цвеќе
  • Интересна книга
  • Кошница со производи за нега и убавина
  • Подарок ваучер за третман во Промоиталиа
  • Накит
  • Изненадете ја со вечера
  • Убав парфем