Се појави на црвениот тепих, но никој не знаеше која е!

Иако на Инстаграм има скоро 10 милиони следбеници, австралиската јутјуберка Тами Хембров беше потполно анонимна на доделувањето „МТВ ВМА“ награди пред неколку дена во САД.

Американските медиуми не можеле да ја препознаат!

Пред да излезе пред фоторепортерите, нејзината асистентка морала да крене лист со нејзиното име, како тие би знаеле кого фотографираат.

https://www.instagram.com/p/B1pfPi4HaDX/