Шако Полумента и Катарина Грујиќ имаат нов хит и „жежок“ видеозапис

Српските ѕвезди Шако Попумента и Катарина Грујиќ снимија дуетска песна со наслов „Бонжур“.

Тие направија и видеозапис кој е снимен во Париз и тоа во режија на се популарниот режисер Харис Дубица.

Јавноста веќе го оцени ова видео како најжешко од Катарина, таа во неколку кадри се појавува облечена само во секси долна облека од која застанува здивот.

Во продолжение погледнете го видеозаписот.