ШОК: Мајка ја продавала невиноста на својата 13 год. ќерка

Ирина Гладкик (35) од Русија е уапсена, откако се обидела да ја продаде невиноста на својата 13-годишна ќерка за 1,5 милиони рубљи.

Таа и нејзината пријателка заминале во Москва за да ја продадат невиноста на девојчето на „богат клиент“ за 1,5 милиони рубљи (19.000 долари)

Откако ги земале парите, тие била уапсени бидејќи не знаеле дека всушност преговараат со полициски службеник.