Синот на пејачот Боби Спасенцовски израсна во вистински убавец

Синот на популарниот македонски пејач Боби Спасенцовски израсна во вистински убавец кој ги мами љубопитните погледи на дамите.

Роберт од својот татко не го наследил талентот за пеење, или барем досега со тоа не се пофалил во јавност, но тој е музичар и добитник на бројни награди за свирење хармоника.

Изминатата година младиот музичар го промовираше својот прв музички проект – сплет од српски кола.