Скопјани ќе го почестат Дино Мерлин со 100.000 евра

Според информациите до кој дојде редакцијата на српски Курир се открива дека новогодишниот настап на Дино Мерлин на плоштадот во Скопје ќе чини 100.000 евра.

Покрај Мерлин, единствена ѕвезда која ќе дојде до овој износ е Здравко Чолиќ кој ќе настапи на плоштадот во Будва.

Колку ќе заработат другите ѕвезди може да прочитате ТУКА!