Случајно позната!

Нисрина Сбија е ѕвезда на социјалните медиуми и „случајно“ манекенка, бидејќи пред неколку години едноставно објавила фотографија на инстаграм.

Убавината и очите за кои непрекинато се зборува биле доволни да ја приметат модните брендови и да ја ангажираат во своите кампањи.

Манекенката е со потекло од Мароко, родена во Холандија, а живее во Велика Британија и Америка.