Совршен нос за 10 минути – Дали е возможно?

Не ви се допаѓа носот? Нема проблем, тука е прекрасниот тим на „Anti Aging Center By Promoitalia“.

Со инјектирање на филер на база на хијалуронска киселина во точно одредени места на носот, возможно е да се исправат нерамнините и да се подигне врвот на носот.

Процедурата трае само 10 минути, тотално е безболна, а овој месец е и на промоција.

Доброто познавање на анатомијата на носот како и искуство во работата ја прават оваа процедура многу елегантна.

Посебната техника на аплицирање доведува да нема модрици и отоци и да можете да продолжите со секојдневните обврски веднаш после интервенцијата.

Ова е идеална процедура за сите кои сакаат поубав нос, а не се подготвени за класична операција или не можат да си дозволат време од неколку недели, а понекогаш и неколку месеци колку што е потребно за опоравување после операција.

Резултатите кои траат до две години се толку добри што оваа метода може да се смета за добра алтернатива на класичната ринопластика имајќи во предвид дека операцијата на носот е една од најтешките операции во естетската хирургија, особено ако мислиме на успешноста на операцијата и задоволството на пациентите.

Третман може да закажете на 02/ 31 31 31 6.