Совршени усни за само неколку минути во „Промоиталиа“

Совршените усни на кои им прилега секоја боја и нијанса на кармин се првото нешто што момците го забележуваат кај дамите, а сега имате неповторлива можност да имате совршени усни за само неколку минути во Првиот комплетен центар против стареење на брендот „Промоиталиа“ во Македонија.

Како оди процедурата? Едноставно, јавете се веднаш на телефонскиот број 02 313 1316 и закажете бесплатна консултација. Само до крајот на месец март, целата процедура ќе ве чини само 8.500 денари!