Совршено тело за на плажа – заблескајте во омилениот костим за капење!

По празниците, време е брзо да го доведеме телото во совршена форма за веќе во јуни да го облечеме омилениот костим за капење и безгрижно да уживаме на жешките песочни плажи.

Со „Промоиталиа“ слабеењето оди брзо, па нема да имате потреба од исцрпувачки вежби, ниту да гладувате!

Само во мај, земете пакет со 8 третмани на револуционерниот апарат PROSHOCK ICE – иновативна криолипоза за брзо и таргетирано слабеење, за само 5.000 денари.

Консултациите во „Промоиталиа“ се секогаш бесплатни, затоа веднаш јавете се на 02 / 31 31 31 6 и резервирајте си термин.