СПЕКТАКЛ: Вака беше прославена кинеската нова година (ВИДЕО)

По повод одбележувањето на кинеската Нова Година, танцова академија од Пекинг одржа музички спектакл во мостарската сала во домот на Стјепан Кошаќ.

Пред прославата на небото над Мостар беше пуштен прекрасен огномет.

На настанот присуствуваше Драган Човиќ, член на Претседателството на БиХ, како и Чен Бо, амбасадор на Народна Република Кина во БиХ.