Специјална априлска цена на моќниот PRP со ДНК активатор

„Anti Aging Center by Promoitalia“ со специјална априлска цена на популарната и моќна PRP терапија за подмладување со матични клетки, позната и како третман за подмладување со сопствената крв.

Имено, ова е зафат кој ја користи моќта на лекување која ја имаат тромбоцитите и факторите на раст во крвта, како би се стимулирала реакцијата на матичните клетки.

Матичните клетки помагаат во создавање на нов колаген и крвни садови, во обновување и подобрување на оштетената кожа и го успоруваат и ги бришат знаците на стареење.

PRP терапија за подмладување со матични клетки се користи за:

 • намалување на мимичните брчки
 • успорување на процесите на стареење
 • зголемување на тонусот на кожата
 • подобрување на релјефот на кожата
 • отстранување на хиперпигментации
 • лекување на акни
 • намалување на подочници
 • подобрување на тенот на кожата
 • отстранување на десквамација, сувост и чешање на кожата
 • заздравување на микротрауми
 • зголемување на локалниот имунитет на кожата

Повеќе за моќта на овој прекрасен третман може да прочитате ТУКА

Бесплатна консултација како и закажување на вашиот термин може да го закажете на 02/ 31 31 31 6