Специјална предновогодишна понуда од Промоиталиа

Portrait of beautiful Young Woman with clean, fresh skin. Facial treatment. Cosmetology, beauty and spa.

Сезоната на интензивно негување на кожата е тука, а тие се Ваши најдобри сојузници.

Првиот и најдобар центар против стареење во Македонија „Anti Aging Center by Promoitalia“ има нови промотивни цени на едни од најпопуларните третмани за убавина.

Вашиот третман можете да го закажете на 02/ 31 31 31 6.