Стрии – непријатели на убавата кожа: Еве како да ги отстраните

Летното време не потсетува дека облеката станува помалку неопходна, а повеќето жени баш овој период ја губат самодовербата затоа што непријателите (целулитот и стриите) ја уништуваат нејзината убавина.

Стриите не се проблем само за бремените жени. Нивната појава се должи на физичкото растегнување на кожата (бодибилдинг, дебелеење, брзо растење и развивање во пубертетот). Голема улога при појава на стриите имаат гените и типот на кожата.

Стриите претставуваат линеарни брановидни атрофии на кожата. Кога ќе се појават се црвени или розови, но со текот на времето придобиваат бела или сребрена боја. Можат да се јават на било кој дел од телото, но најчесто тоа се стомакот, долниот дел на грбот, градите, надлактиците, задникот и бутовите.

Затоа Докторката Симона Поповски од тимот на „Anti Aging Center by Promoitalia“ ви препорачува пакет за успешно третирање на стрии.

Искористете ја промотивната цена од февруари и со веќе докажани третмани брзо и лесно отстранете ги стриите!

Вашиот термин може да го закажете на 02/ 31 31 31 6.