Телото од соништата се прави во зима

Пристигна и оној период од годината кога многумина од нас паничат и имаат потреба да посветат повеќе внимание за телото, па затоа тука е тимот на професионалци кои секогаш се во чекор со нашите потреби.

„Anti Aging Centar by Promoitalia“ во февруарската понуда ги истакна најактуелните пакети за обликување на тело, а тоа се:

Пакет број 1:

  • 4 третмани криолиполиза
  • 4 третмани Celluform

Пакет број 2:

  • 4 третмани криолиполиза
  • 4 третмани Celluform
  • 6 антицелулитни масажи

Пакет број 3:

  • 8 третмани криолиполиза
  • 8 третмани Celluform
  • 8 антицелулитни масажи