Цел живот погрешно го рендате кашкавалот: Кога ќе го видите овој трик, сигурно ќе го примените

Еден корисник на Твитер пронашол совршен начин за да не правите неред во кујната кога рендате кашкавал или сирење, а многумина се сложиле дека со години не знаеле за овој трик.

Наместо да го поставите рендето над чинијата и се направите околу него, легнете го и започнете со работа.