Учете покрај најдобрите – Anti aging center by Promoitalia нуди курсеви за обука

„Anti Aging Center by Promoitalia“ e овластен тренинг центар во естетската медицина кој нуди курсеви за обука на Ботокс и Дермални филери, Мезотерапија, PRP третман, Хемиски пилинзи и Мезоконци, како и Освежителни Базични и Напредни обуки.

Тие се број еден козметички провајдер во Македонија и посветени се на највисоките стандарди за нехируршка козметичка инјектибилна обука во согласност со најновите владини упатства.

Нивната Академијата за медицинска обука се разликува од останатите обучувачи, не само со водење на курс за обука, туку и со обезбедување на нивните делегати со квалификација за естетска медицина.

Тие ги обучуваат кандидатите на Базични и Напредни курсеви за Ботокс и Дермални филери, Напреден Мастерклас за комплетно контурирање на лицето, Мастерклас за филер на усни, Мезотерапија, PRP третман, Хемиски пилинзи и Мезоконци.

Ги обучуваат лекарите, стоматолозите, медицинските сестри, акушерки, фармацевти и други медицински професионалци, како и козметичари. Нивните курсеви ви даваат многу практично искуство на живи козметички модели и ви овозможуваат да започнете да вежбате веднаш по обуката. Искусните лекари можат да ги прошират своите знаења за естетиката на лицето на нивниот Мастерклас.

Како доказ за успешно завршена обука се добива Сертификат, и истиот може да се користи според важечките прописи во Р.Македонија.

Затоа не чекајте, доколку сакате да учите покрај најдобрите во Македонија јавете се на добро познатиот телефон 02/ 31 31 31 6