V Carbon – Прв antiaging пилинг со активен карбон

Карбон пилинг со природни ексфолијанти и антиоксиданти кој овозможуваат веднаш видлив лифтинг ефект е новиот третман во „Anti Aging Center by Promoitalia“.

Прв antiaging пилинг со активен карбон!

V Carbon е составен од два продукти (V Carbon Fil & V Carbon Spray) кој овозможува среден или длабок пилинг третман, зависно од потребите на клиентот.

Благодарение на природните ексфолијанти и антиоксиданти: ( Ferulic Acid – Mandelic Acid – Lactic Acid ) со регенеративни и освежувачки квалитети и актиоксидантни компоненти: ( Black Ginger extract – Liquorice extract ) кои овозможуваат прочистување и детокс.

V Carbon Spray обезбедува видлив лифтинг ефект благодарејќи на специфичните микронизирани хексапептиди.

V Carbon е идеално решение за ефективни третмани против стареење или во комбинација со ласерски третмани.

Индикации:

– Се намалуваат брчките

– Ги затегнува проширените пори

– Ги намалува акните, лузните и дисколорации

– Ги отстранува мртвите клетки на површинскиот епидермален слој

– Стимулација на колаген

– Подобрување на текстурата на кожата

– Ги чисти порите и помага при отстранување на црнките

– Лифтинг ефект

V Carbon е обезбеден во шишиња опремени со ултравиолетов филтер за да се задржи активноста на квалитетот на јагленот и сите компоненти.

Вашиот термин може да го закажете на 02/ 31 31 31 6.