Vacuslim 48: Ставете му крај на целулитот

Vacuslim 48 е нова метода, односно, професионален третман кој ефикасно помага во борбата со вишокот килограми и може да се применува кога и да ви е потребно со цел да го забрзате процесот на слабеење, затегнување на кожата и забрзување на метаболизмот или едноставно да го подобрите целокупниот изглед на кожата.

Предностите на Vacuslim 48:

– Видливо намалување на обемот веднаш после првиот третман

– Подобрување на изгледот и тонусот на кожата после третман

– Елиминација на вишокот течности

– Метаболично дејство на активни супстанци на процесот липолиза

– Со вакум истовремено се постигнува сауна и преса ефект лимфна дренажа.

Третманот може да се применува самостојно или во комбинација со мадеротерапија за поголем ефект. Ефектите се видливи веднаш после првиот третман! Променете се себеси на подобро!

Светскиот хит Vacuslim 48 може да го најдете во Специјалистичка ординација по естетска медицина и врвна естетска дерматологија и козметологија, како и Прв anti aging Центар во Македонија – „Anti Aging Center by Promoitalia“.

Телефонот за информации и закажување е 02 / 31 31 31 6.