Видео кое ќе ве стопи – Зоолошката градина во Скопје доби нов член

Зоолошката градина во Скопје вчера доби нов член, мајмунче од родот павијан, попознати како бабуни.

Се уште не се знае дали мајмунчето е машко или женско, но веќе имаме прекрасно видео кое дефинитивно ќе ви го стопли срцето.