ВО ЖИВО: Што се случува во моментов во Собранието?

Во секој момент се очекува во Собранието да почне продолжението на седницата на чиј дневен ред се уставните измени.

Во текот на денешниот ден имаше повеќе одложувања на седницата која првично беше закажана за во 12 часот.

Преносот во живо е од Македонската информативна агенција (МИА).