Заев за Водици во Струга

Премиерот Зоран Заев денес ќе биде во Струга, каде ќе присуствува на одбележувањето на големиот христијански празник Богојавление – Водици

Тој ќе присуствува на чинот на спуштање на крстот и осветување на водите во реката Црн Дрим.

Настанот е закажан за 11 часот.