Ѕирнете во уникатниот ентериер на Промоиталиа

Погледнете го уникатниот ентериер на првиот комплетен и најпознат центар против стареење во Македонија – „Anti Aging Center by Promoitalia“.

Подеднакво урбан и удобен со внатрешна декорација која се разликува од сите други центри низ светот.

Внатрешниот изглед ја отсликува личната тенденција за професионализам на сопственичката Олгица Стоимировиќ, со примеси на модерен и динамичен поп-арт стил.

Таа вели дека секој клиент мора да чувствува сигурност, удобност и згриженост во центарот, како и да ги почувствува бенефитите од третманот.