Златев вработува – пријавете се!

Најдоброто студио за уникатен мебел, ЗЛАТЕВ го зголемува својот професионален тим.

Работна позиција: АРХИТЕКТИ

– 3D артист / дизајнер на мебел

– Разработка на проекти за производство

Вештини: ScatchUp / Autocad / Photoshop

Возачка Б категорија, комуникациски способности, познавање на материјали и оков, работа во тим.

Минимум работно искуство од 2 години.

Ако сте креативни и сакате да работите во тим, а притоа ги исполнувате бараните вештини, испратете го веднаш вашето CV на [email protected]

Не заборавајте да ги „лајкнете“ на Facebook и да проверите дали има други активни понуди за работа.