Sunday, September 24, 2023
18.8 C
Skopje
HomeUncategorizedТАЖНА ВЕСТ ЈА ПОТРЕСЕ МАКЕДОНИЈА: Денеска почина младиот македонски диџеј Чипуровски

ТАЖНА ВЕСТ ЈА ПОТРЕСЕ МАКЕДОНИЈА: Денеска почина младиот македонски диџеј Чипуровски

-Реклама-


Денес тажна вест ја потресе Македонија.

Нѐ напушти младиот македонски диџеј Чипуровски, роден во Битола.

Од него со потресни зборови се прости и неговиот пријател. Во продолжение погледнете што напиша тој :

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

ТАЖНА ВЕСТ ЈА ПОТРЕСЕ МАКЕДОНИЈА: Денеска почина младиот македонски диџеј Чипуровски

Реклама


Денес тажна вест ја потресе Македонија.

Нѐ напушти младиот македонски диџеј Чипуровски, роден во Битола.

Од него со потресни зборови се прости и неговиот пријател. Во продолжение погледнете што напиша тој :

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО