Monday, September 25, 2023
18.8 C
Skopje
HomeВЕСТИМалолетник повреден од дијабола испукана од воздушна пушка

Малолетник повреден од дијабола испукана од воздушна пушка

-Реклама-


На 26.03.2022 во 17:25 часот во Полициската станица Пробиштип било пријавено дека во Итна медицинска помош со повреда бил донесен малолетник од Пробиштип.

Според пријавеното, повредата настанала од испукана дијабола од воздушна пушка.

Се работи на расчистување на случајот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

Малолетник повреден од дијабола испукана од воздушна пушка

Реклама


На 26.03.2022 во 17:25 часот во Полициската станица Пробиштип било пријавено дека во Итна медицинска помош со повреда бил донесен малолетник од Пробиштип.

Според пријавеното, повредата настанала од испукана дијабола од воздушна пушка.

Се работи на расчистување на случајот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО