Monday, September 25, 2023
18.8 C
Skopje
HomeВЕСТИБез струја утре дел од скопските општини

Без струја утре дел од скопските општини

-Реклама-


Без електрична енергија утре ќе останат дел од општините Кисела Вода и Илинден, информираат од РЦУК Скопје.

– Во периодот од 08:00 до 13:00 часот без струја ќе бидат корисниците ул.„Рачиште 1“ бр.1 во Општина Кисела Вода, од 08 :30 до 12:00 часот долен дел од село Ајватовци кон пат за Бунарџик во Општина Илинден, а од 08 :30 до 12:00 часот ул. „Драчевска“ – делот помеѓу ул. „Драчево“ и ул „Таорска“ во село Драчево, Општина Кисела Вода.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

Без струја утре дел од скопските општини

Реклама


Без електрична енергија утре ќе останат дел од општините Кисела Вода и Илинден, информираат од РЦУК Скопје.

– Во периодот од 08:00 до 13:00 часот без струја ќе бидат корисниците ул.„Рачиште 1“ бр.1 во Општина Кисела Вода, од 08 :30 до 12:00 часот долен дел од село Ајватовци кон пат за Бунарџик во Општина Илинден, а од 08 :30 до 12:00 часот ул. „Драчевска“ – делот помеѓу ул. „Драчево“ и ул „Таорска“ во село Драчево, Општина Кисела Вода.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО