Sunday, September 24, 2023
18.8 C
Skopje
HomeВЕСТИМАКЕДОНИЈА ТАГУВА: Комити се простија од младиот Бојан

МАКЕДОНИЈА ТАГУВА: Комити се простија од младиот Бојан

-Реклама-


Комити Ченто ја споделија тажната вест за младиот Бојан кој го загуби животот.

Го пренесуваме статусот во целост:

Со голема жал ја примивме веста за прераната см рт на членот на Млада Екипа Ченто, Бојан Арсенов. Сочуство до неговото семејство. Бог да му дарува царство небесно. – стои во соопштението.


Бојан имаше само 19 години животот беше пред него но за жал прерано заврши.

Пријателите го опишуваат како многу добро момче спремен секогаш да помогне.

Нашата редакција упатува сочуство до семејството и сите познаници и пријатели.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

МАКЕДОНИЈА ТАГУВА: Комити се простија од младиот Бојан

Реклама


Комити Ченто ја споделија тажната вест за младиот Бојан кој го загуби животот.

Го пренесуваме статусот во целост:

Со голема жал ја примивме веста за прераната см рт на членот на Млада Екипа Ченто, Бојан Арсенов. Сочуство до неговото семејство. Бог да му дарува царство небесно. – стои во соопштението.


Бојан имаше само 19 години животот беше пред него но за жал прерано заврши.

Пријателите го опишуваат како многу добро момче спремен секогаш да помогне.

Нашата редакција упатува сочуство до семејството и сите познаници и пријатели.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО