Sunday, September 24, 2023
18.8 C
Skopje
HomeСПОРТГОЛЕМО РАЗОЧАРУВАЊЕ: Наместо историскиот натпревар на Македонија, на МРТ ќе се емитува...

ГОЛЕМО РАЗОЧАРУВАЊЕ: Наместо историскиот натпревар на Македонија, на МРТ ќе се емитува снимка од Оскарите

-Реклама-


Фудбалската репрезентација на Македонија утре го игра историскиот натпревар со Португалија за пласман на Светското првенство.

Натпреварот ќе се одигра во Порто, Португалија во терминот од 20.45 часот.

За жал, истиот нема да биде пренесуван на ниту една македонска телевизија, туку ќе се емитува на Спортклуб.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

ГОЛЕМО РАЗОЧАРУВАЊЕ: Наместо историскиот натпревар на Македонија, на МРТ ќе се емитува снимка од Оскарите

Реклама


Фудбалската репрезентација на Македонија утре го игра историскиот натпревар со Португалија за пласман на Светското првенство.

Натпреварот ќе се одигра во Порто, Португалија во терминот од 20.45 часот.

За жал, истиот нема да биде пренесуван на ниту една македонска телевизија, туку ќе се емитува на Спортклуб.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО