Monday, September 25, 2023
18.8 C
Skopje
HomeМАКЕДОНИЈАМакедонското знаме ја обои насловната страница на познатиот весник „Марка”

Македонското знаме ја обои насловната страница на познатиот весник „Марка”

-Реклама-


Португалија и Македонија вечерва од 20:45 часот го играат решавачкиот натпревар за Светското првенство. Главната приказна на овие дополнителни квалификации е Македонија, која во четвртокот сензационално ја победи Италија на гости и дојде до само еден натпревар со историски успех.

На страната на Македонците индиректно застана и познатиот шпански весник „Марка“, кој на денешната насловна страница го објави македонското знаме и ликот на Кристијано Роналдо со наслов „Убијците на великаните му се закануваат на Роналдо“.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

Македонското знаме ја обои насловната страница на познатиот весник „Марка”

Реклама


Португалија и Македонија вечерва од 20:45 часот го играат решавачкиот натпревар за Светското првенство. Главната приказна на овие дополнителни квалификации е Македонија, која во четвртокот сензационално ја победи Италија на гости и дојде до само еден натпревар со историски успех.

На страната на Македонците индиректно застана и познатиот шпански весник „Марка“, кој на денешната насловна страница го објави македонското знаме и ликот на Кристијано Роналдо со наслов „Убијците на великаните му се закануваат на Роналдо“.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО