Monday, September 25, 2023
18.8 C
Skopje
HomeМАКЕДОНИЈАВО ЖИВО ОД ПОРТО: ЕЧИ МАКЕДОНСКА ПЕСНА, РАЗВИОРЕНИ СЕ МАКЕДОНСКИТЕ ЗНАМИЊА

ВО ЖИВО ОД ПОРТО: ЕЧИ МАКЕДОНСКА ПЕСНА, РАЗВИОРЕНИ СЕ МАКЕДОНСКИТЕ ЗНАМИЊА

-Реклама-


Maкедонската репрезентација иако игра во Порто очигледно и вечерва ќе има одлична поддршка од трибините.

Денеска Македонија го игра својот историски меч против репрезентацијата на Португалија.

Нашите момци се само на 90 минути до историски пласман на Светското првенство во Катар.

Во моментов низ Порто кафичите се обоени во црвено и жолто бидејќи пристигнува македонската фаланга.

Голем број Македонци веќе со пиво во рацете и песна ги окупираа кафичите во Порто.

Погледнете во моментов што се случува низ Порто

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

ВО ЖИВО ОД ПОРТО: ЕЧИ МАКЕДОНСКА ПЕСНА, РАЗВИОРЕНИ СЕ МАКЕДОНСКИТЕ ЗНАМИЊА

Реклама


Maкедонската репрезентација иако игра во Порто очигледно и вечерва ќе има одлична поддршка од трибините.

Денеска Македонија го игра својот историски меч против репрезентацијата на Португалија.

Нашите момци се само на 90 минути до историски пласман на Светското првенство во Катар.

Во моментов низ Порто кафичите се обоени во црвено и жолто бидејќи пристигнува македонската фаланга.

Голем број Македонци веќе со пиво во рацете и песна ги окупираа кафичите во Порто.

Погледнете во моментов што се случува низ Порто

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО