Tuesday, July 9, 2024
28.8 C
Skopje

Кенијката Емакулате мажена во Скопје “му се јави” на Кристијано Роналдо (ВИДЕО)

-Реклама-

Реклама

Кенијка мажена во Скопје пред мечот со “повик” до Кристијано Роналдо еве што му порача (ВИДЕО)

-Реклама-

Емакулате Вандера Блажеска e 29-годишна девојка од Кенија која љубовта ја доведе во Македонија.

-Реклама-

Таа е активна на социјалните мрежи а најчесто снима видеа на Тик Ток.

Таа има премногу видеа, а некои се многу гледани за македонскиот менталитет.

Денеска изненади со ново видео пред историскиот меч на Македонија.

Таа “го повика” Кристијано Роналдо и погледнете што му порача.

Ќе ве насмее до солзи:

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

Кенијката Емакулате мажена во Скопје “му се јави” на Кристијано Роналдо (ВИДЕО)

-Реклама-

Реклама

Кенијка мажена во Скопје пред мечот со “повик” до Кристијано Роналдо еве што му порача (ВИДЕО)

Емакулате Вандера Блажеска e 29-годишна девојка од Кенија која љубовта ја доведе во Македонија.

Таа е активна на социјалните мрежи а најчесто снима видеа на Тик Ток.

Таа има премногу видеа, а некои се многу гледани за македонскиот менталитет.

Денеска изненади со ново видео пред историскиот меч на Македонија.

Таа “го повика” Кристијано Роналдо и погледнете што му порача.

Ќе ве насмее до солзи:

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО