Monday, September 25, 2023
18.8 C
Skopje
HomeМАКЕДОНИЈАСемејна драма во Скопје: Жена и нејзините деца нападнати од роднини

Семејна драма во Скопје: Жена и нејзините деца нападнати од роднини

-Реклама-


На 30.03.2022 во 18:35 часот во Полициската станица Шуто Оризари, Р.Д.(40) од Скопје пријавила дека околу 16:30 часот во дворот од нејзината куќа, нивните роднини Е.Д., Н.Д., Н.М., Џ.Д. и Ш.К. физички ја нападнале неа, при што употребиле и тврди предмети.

Според пријавата, роднините физички ги нападнале и нејзините деца.

Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

Семејна драма во Скопје: Жена и нејзините деца нападнати од роднини

Реклама


На 30.03.2022 во 18:35 часот во Полициската станица Шуто Оризари, Р.Д.(40) од Скопје пријавила дека околу 16:30 часот во дворот од нејзината куќа, нивните роднини Е.Д., Н.Д., Н.М., Џ.Д. и Ш.К. физички ја нападнале неа, при што употребиле и тврди предмети.

Според пријавата, роднините физички ги нападнале и нејзините деца.

Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО