Tuesday, July 16, 2024
25.8 C
Skopje

ПАДНАА ФЕЈСБУК И ИНСТАГРАМ

-Реклама-


Вечерва падна социјалната мрежа Фејсбук во некои делови од светот. Корисниците пријавуваат дека имаат проблем со користење на Фејсбук , а некои од нив немаат Инстаграм или Месинџер.

Корисниците пријавуваат проблеми со пораките и додаваат дека не можат да објавуваат содржина на нивните профили.

DownDetector изјави дека имало над од 2.900 пријави за проблеми со Фејсбук во 19:55 часот.

47 отсто од пријавите биле пријавени на страницата на Фејсбук, додека останатите 43 отсто биле во апликацијата.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

ПАДНАА ФЕЈСБУК И ИНСТАГРАМ

-Реклама-


Вечерва падна социјалната мрежа Фејсбук во некои делови од светот. Корисниците пријавуваат дека имаат проблем со користење на Фејсбук , а некои од нив немаат Инстаграм или Месинџер.

Корисниците пријавуваат проблеми со пораките и додаваат дека не можат да објавуваат содржина на нивните профили.

DownDetector изјави дека имало над од 2.900 пријави за проблеми со Фејсбук во 19:55 часот.

47 отсто од пријавите биле пријавени на страницата на Фејсбук, додека останатите 43 отсто биле во апликацијата.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО