Tuesday, July 9, 2024
28.8 C
Skopje

ТАЖНА ВЕСТ: Почина познатиот новинар и еден од основачите на „Дневник“, Владимир Богоев

-Реклама-

На 60-годишна возраст почина новинарот Владимир Богоев.

Тој беше еден од основачите и долгогодишен уредник на весникот „Дневник“.

Веста за неговата смрт ја објави на социјалните мрежи неговиот син, поранешниот градоначалник на Карпош, Стефан Богоев.
„Тажен сум зошто го нема, пресреќен сум зошто го имав во животот. Човечиште во секоја смисла на зборот, бескрајно скромен и секогаш спремен да помогне. Ти благодарам што си ми татко, ти благодарам за сè! Еден ден, ќе бидеме заедно пак, ќе зборуваме за политика, ќе се закачаме за Барса и Реал… А дотогаш, со зборовите на твоите Queen, Show must go on…“, напиша Богоев.

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

ТАЖНА ВЕСТ: Почина познатиот новинар и еден од основачите на „Дневник“, Владимир Богоев

-Реклама-

На 60-годишна возраст почина новинарот Владимир Богоев.

Тој беше еден од основачите и долгогодишен уредник на весникот „Дневник“.

Веста за неговата смрт ја објави на социјалните мрежи неговиот син, поранешниот градоначалник на Карпош, Стефан Богоев.
„Тажен сум зошто го нема, пресреќен сум зошто го имав во животот. Човечиште во секоја смисла на зборот, бескрајно скромен и секогаш спремен да помогне. Ти благодарам што си ми татко, ти благодарам за сè! Еден ден, ќе бидеме заедно пак, ќе зборуваме за политика, ќе се закачаме за Барса и Реал… А дотогаш, со зборовите на твоите Queen, Show must go on…“, напиша Богоев.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО