Tuesday, June 25, 2024
28.8 C
Skopje

ТВ21 пренесува: Над Скопје, Гостивар и Тетово ПOЛИЦИCKИ XEЛИKOПТEP, еве за што станува збор

-Реклама-

Реклама

ТВ21 пренесува: Над Скопје, Гостивар и Тетово ПOЛИЦИCKИ XEЛИKOПТEP, еве за што станува збор

-Реклама-

-Реклама-

Како што пренесува Телевизија 21 неколку граѓани вечерва ги контактирале за полициски хеликоптер кој надлетувал над Скопје.

Истиот бил забележан и над Гостивар и Тетово.

Редакцијата на ТВ 21 ги исконтактирала надлежните за да види за што станува збор.

Од Министерството за одбрана за ТВ21 велат дека нема летање на воени хеликоптери вечерва.

Имало само прелет на мал армиски авион за обука Злин имало во 18.30 до 19.00 часот на голема височина во Источна Македонија.

Од МВР за ТВ21 велат дека станува збор за тренажен стандарден лет кој често го спроведува полицијата.

Целата сторија може да ја видите на https://mk.tv21.tv/

- Advertisement -
ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
spot_img

ПОПУЛАРНО

ТВ21 пренесува: Над Скопје, Гостивар и Тетово ПOЛИЦИCKИ XEЛИKOПТEP, еве за што станува збор

-Реклама-

Реклама

ТВ21 пренесува: Над Скопје, Гостивар и Тетово ПOЛИЦИCKИ XEЛИKOПТEP, еве за што станува збор

Како што пренесува Телевизија 21 неколку граѓани вечерва ги контактирале за полициски хеликоптер кој надлетувал над Скопје.

Истиот бил забележан и над Гостивар и Тетово.

Редакцијата на ТВ 21 ги исконтактирала надлежните за да види за што станува збор.

Од Министерството за одбрана за ТВ21 велат дека нема летање на воени хеликоптери вечерва.

Имало само прелет на мал армиски авион за обука Злин имало во 18.30 до 19.00 часот на голема височина во Источна Македонија.

Од МВР за ТВ21 велат дека станува збор за тренажен стандарден лет кој често го спроведува полицијата.

Целата сторија може да ја видите на https://mk.tv21.tv/

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО