Monday, September 25, 2023
18.8 C
Skopje
HomeСЦЕНАВил Смит дисквалификуван од Оскарите во наредните 10 години

Вил Смит дисквалификуван од Оскарите во наредните 10 години

-Реклама-


Вил Смит нема да присустува на Оскарите во следните 10 години, поради инцидентот со водителот Крис Рок кој се случи на церемонијата на 27 март.

Актерот, кој доби Оскар за најдобар актер за „Кралот Ричард“, е казнет од Академијата за филмски уметности и науки со 10-годишна забрана.

„Ја прифаќам  одлуката на Академијата“, изјави Смит
Тој поднесе оставка веднаш по инцидентот.


Академијата се извини што не се справи веднаш со ситуацијата и му дозволи на Смит да остане во салата и да ја прими наградата која му беше доделена.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

Вил Смит дисквалификуван од Оскарите во наредните 10 години

Реклама


Вил Смит нема да присустува на Оскарите во следните 10 години, поради инцидентот со водителот Крис Рок кој се случи на церемонијата на 27 март.

Актерот, кој доби Оскар за најдобар актер за „Кралот Ричард“, е казнет од Академијата за филмски уметности и науки со 10-годишна забрана.

„Ја прифаќам  одлуката на Академијата“, изјави Смит
Тој поднесе оставка веднаш по инцидентот.


Академијата се извини што не се справи веднаш со ситуацијата и му дозволи на Смит да остане во салата и да ја прими наградата која му беше доделена.

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО