Monday, September 25, 2023
18.8 C
Skopje
HomeМАКЕДОНИЈАОТКРИЕНИ НАЈНОВИТЕ ДЕТАЛИ: Две лица се пpиведени, едното е во бегство -...

ОТКРИЕНИ НАЈНОВИТЕ ДЕТАЛИ: Две лица се пpиведени, едното е во бегство – познато е од што пoчинал ракометарот, дознава телевизија Телма

-Реклама-


Како што дознава Телма обдукцијата на телото на починатиот Денис Тот покажала дека сепак во прашање е насилна смрт, дека се работи за удар во главата, односно повреда на мозокот што е причина за смртта на 27-годишниот ракометар.

Телма извести дека за оваа информација е добиена потврда и од Скопското обвинителство.

Се смета дека се инволвирани три лица, од кои две, дечко и девојка, кои се веќе приведени, а третиот е во бегство.

Обезбедени се и видео снимки каде се гледа дека Денис и останатите учесници во тепачкатаа таа вечер биле во исто друштво во ноќниот клуб.

Целата сторија може да ја прочитате на telma.com.mk

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО

ОТКРИЕНИ НАЈНОВИТЕ ДЕТАЛИ: Две лица се пpиведени, едното е во бегство – познато е од што пoчинал ракометарот, дознава телевизија Телма

Реклама


Како што дознава Телма обдукцијата на телото на починатиот Денис Тот покажала дека сепак во прашање е насилна смрт, дека се работи за удар во главата, односно повреда на мозокот што е причина за смртта на 27-годишниот ракометар.

Телма извести дека за оваа информација е добиена потврда и од Скопското обвинителство.

Се смета дека се инволвирани три лица, од кои две, дечко и девојка, кои се веќе приведени, а третиот е во бегство.

Обезбедени се и видео снимки каде се гледа дека Денис и останатите учесници во тепачкатаа таа вечер биле во исто друштво во ноќниот клуб.

Целата сторија може да ја прочитате на telma.com.mk

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ
- Реклама -

ПОПУЛАРНО